Stacks Image 364
Stacks Image 366
Waarom ons

Al ruim zeven jaar restaureren wij met veel enthousiasme. Wij zijn afgestudeerd aan de kunstacademie, Brenda aan de Rietveldacademie en Rijksakademie van beeldende kunsten in Amsterdam en Cheryl aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Daar hebben we veel kennis van materialen opgedaan. We hebben geleerd om materialen te vormen en mallen te maken. Dit gebruiken we bij het restaureren van ornamenten of het maken van replica’s. We hebben veel gevoel voor kleur en de vaardigheid om kleuren exact te kopiëren.

Wij hebben elkaar leren kennen binnen ons vakgebied en dat bleek een waardevolle ontmoeting te zijn. Op zowel vaktechnisch als persoonlijk gebied vullen wij elkaar goed aan en dat maakt onze samenwerking zo succesvol. Ons plezier en de uitdaging in het werk zit hem in het voortdurend op zoek zijn naar de beste oplossingen en het mooiste eindresultaat. Wij hechten veel waarde aan goede communicatie met zowel de opdrachtgever als de mede-restaurateurs. Per project bekijken we wat de beste methode is om de schade te restaureren.

Wij kunnen voor u schades restaureren waar u misschien al geruime tijd wat aan wilt doen. Wanneer nieuw aangeleverde stenen toch niet de juiste kleur hebben, kunnen wij een uitkomst bieden. Wij staan open voor de wens van de opdrachtgever en kijken dan samen wat haalbaar is.

Wij voeren ons werk met plezier en passie uit en dat is terug te zien in het eindresultaat.

Cheryl & Brenda